Grande finale i Babels Rehab, sista öppna teckningskvällen för säsongen med krokimodell och performancekonsert av Off Highway!
Vi börjar kvällen stillsamt med kroki och övergår till att teckna performance. Papper och pennor finns på plats för att sätta ljud, ljus, kött och hö på pränt.

Något att äta och dricka finns som alltid.
Kroki startar 18 och performance 19.30. Det går förstås bra att vara med utan att teckna. Fri entré.

Off Highway: Fog & Fox tour En udda konsert för röst och loop-pedal. Ett experimentellt ljudverk i vilket vi berättar poetiska och morbida fabler med non(common)sensemoral. ”Oh ja, PR leder till död”, suckade Rupert Fox och förstelnade i bilden av sig själv. I Off Highways andra röstresa fortsätter sökandet genom stadens/kroppens vindlande avkrokar och meningslösheter. Vi navigerar efter en triangulär karta med en av spetsarna riktad neråt. Vi vänder våra svidande blindögon mot dagsljuset, vidgar vår darrande läckande munöppning, reser oss ostadigt på bakbenen och sträcker oss mot: ? Hör oss frambesvärja den osäkra plats där verklighetens kategorier och identiteter spricker upp – allt ska gå till spillo Av och med: Indra Linderoth och Nina Jeppsson.

Med stöd av Stockholms Läns Landsting,
Det Postapokalyptiska hantverkskollektivet Babels Rehab genomförs med stöd från Region Skåne och ABF.