Torsdag, den 28/3, kl. 16-18
Aktiviteten är kostnadsfri och det finns material och fika på plats.
För barn upp till 12 år i vuxens sällskap.   

Kom på konstworkshops för barn år och experimentera med material och tekniker som keramik, teckning, ansiktsmålning och bakning. Tillsammans bygger vi Sevedsplaneten, en ny värld för växter, djur och människor med nya saker, smaker, lukter och figurer. Workshopen ger möjlighet att på ett lekfullt sätt fantisera om en annan tänkbar värld och reflektera över det vi har på jorden. 

Vad vill du ta med dig till Sevedsplaneten? En hjärtrobot, en flygande sko, en sten från Sevedsplan som minne från jorden? Ta med en leksak eller annan grej som du vill bygga om eller kom som du är och jobba med det som finns på plats. Vi har limpistoler, tejp, ståltråd, färg och annat material. Kom och prova på, fika och lär känna vår konstworkshopverksamhet för barn!

Vi håller kostnadsfria konstworkshops för barn varannan vecka under hela våren där vi undersöker Sevedsplaneten tillsammans. Våra workshops är en del av projektet Södra Sofielunds Museum som drivs av Skånes konstförening under en tvåårsperiod med stöd av Region Skåne’s Ung kraft-projektbidrag för att göra unga och unga vuxna delaktiga i kulturlivet.