Slätten Snapshots: Höstlovsworkshop

Workshop: 30 okt, kl 12–18
Utställning: 5–7 nov
På Sevedsplan i Malmö
För alla barn och unga
Gratis och drop in. Inga förkunskaper krävs

Vad händer när du bara har en chans att ta en bild? Kan det du har omkring dig vara konst? Har du provat att fota med en engångskamera? Vad får plats i en bild och hur fotar man en känsla?

Skånes konstförening deltar i årets upplaga av Bästa Biennalen tillsammans med konstnärer från ateljékollektivet Slätten. Med kluriga utmaningar och engångskameror hittar vi motiven och utforskar vår omgivning i en fotostafett! Stafetten utgår ifrån Slättens tillfälliga fotostation på Sevedsplan i Malmö.

Bilderna kommer att visas i en fönsterutställning i Seved sista helgen på höstlovet, 5–7 nov. Välkommen att delta i Fotostafetten eller bara hänga och snacka foto och konst i Slättens fotostation på Sevedsplan!

Om Slätten

Slätten är ett galleri och ateljékollektiv i Malmö med tio konstnärer som arbetar med bland annat fotografi, film, måleri, textil, skulptur och design.

Om Bästa Biennalen

Bästa Biennalen äger rum från 23 oktober till 7 november i hela södra Sverige och vänder sig till barn och unga som får uppleva och skapa konst tillsammans.

I samarbete med Röda Korset, MKB och Nallens Livs med stöd från Malmö Stads bidrag till det fria kulturlivet för lovaktiviteter.