Workshop
29 maj, kl. 17-19

Missa inte säsongsavslutningen med Mitt Seved! Vi kommer att hålla zine workshop på Skånes konstförening.

Har du berättelser & bilder om Seved som du vill dela med dig av? Vill du lära dig olika sätt att göra zines? Kom och delta i workshopen, fika eller häng med oss. Ta gärna med dig eget material, men det går också att bra skriva ut vissa saker hos oss. Vi kommer bland annat att testa olika tekniker för att binda och vika egna zines.

Det går också komma för att ställa frågor om Sevedsfestivalen!

Om Mitt Seved

Håller du redan på med konst och kultur? Skrivande, sång, dans, skulptur, ritning, fotografi eller något annat? Eller är du kanske bara nyfiken och intresserad av konst? Då är mitt Seved en plats för dig! Här får du en plats och material som du behöver. Det är bara att komma! Vi vill gärna höra vad ni gör och göra saker tillsammans med er. Mitt Seved är en plats för dig som är ung bor/ har anknytning till Seved och är intresserad av konst och kultur.

På Mitt Seved vill vi tillsammans med er utforska vårt närområde Södra Sofielund/Seved, utifrån konstnärliga och museologiska praktiker. Workshops är en del av projektet Södra Sofielunds Museum som har målet att skapa ett rum för Seveds unga och unga vuxna. Under våren 2019 håller vi på Skånes konstförening ett antal workshops som riktar sig framförallt till barn och unga (men alla åldrar är välkomna). Skånes konstförening är en plats för konst och kultur i Malmö, beläget i en före detta textilfabrik i området Seved, Södra Sofielund.

Workshopsen är gratis och det går att komma till en workshop även om man inte varit med förut.

Varmt välkomna!

Med stöd från Kulturrådet och Region Skåne Ung Kraft.