3 april, kl. 17-20
Inga förkunskaper behövs och workshopen är gratis.   

Välkommen till den fjärde workshopen om Mitt Seved

På onsdag kommer vi att vara i våra lokaler på Bragegatan 15 och göra olika typer av textiltryck tillsammans! Vad vill du ska synas på t-shirten och vad ska tyget ha för mönster? Kom och tryck motiv med hjälp av stenciler, textilpennor och färg på t-shirts! Vi kommer att ha material på plats, men om det är någon speciellt tyg du vill trycka på går det bra att ta med eget. Vi rekommenderar då att det är tvättat och i 100 % bomull. Vi går tillsammans igenom olika typer av tekniker och sätter sedan igång! 

 

Om Mitt Seved


Är du ung och intresserad av konst och kultur? Eller sugen på att lära dig nya saker och göra konst själv? Har du en anknytning till Seved och Södra Sofielund, kanske saker att berätta om Seved? Eller vill du upptäcka Seved med oss? Kom och undersöker tillsammans med oss vilka röster som får höras och vilka berättelser och uttryck som får ta plats. Mitt Seved är en del av Skånes konstförenings konstpedagogiska projekt Södra Sofielunds Museum och har ett ungdomsfokus, men som alla åldrar är välkomna till. 

Vi kommer att göra zines, ha skrivar/poesi-verkstad, undersöka konsten som finns på gatorna i Seved, göra DIY textiltryck, rita om kartan för området, testa nya sätt att göra självporträtt, lära oss storytelling, göra avgjutningar, prata om objekt och berättelserna de bär på och smaka på Seved.