Onsdag 15 maj, kl. 17–20
Sevedsplan, Södra Sofielund

Missa inte vår skrivarworkshop på Sevedsplan med Mitt Seved! Har du berättelser om Seved som du vill dela med dig av? Eller är du bara intresserad av att skriva? Kom gärna och delta i workshopen, fika eller häng med oss. Vi vill gärna höra din röst!

Håller du redan på med konst och kultur? Vi vill gärna höra vad ni gör och göra saker tillsammans med er. Mitt Seved är en plats för dig som är ung bor/ har anknytning till Seved och är intresserad av konst och kultur. Workshops är en del av projektet Södra Sofielunds Museum som har målet att skapa ett rum för Seveds unga och unga vuxna. På Mitt Seved vill vi tillsammans med er utforska vårt närområde Södra Sofielund/Seved, utifrån konstnärliga och museologiska praktiker. 

Om Mitt Seved

Håller du på med konst? Skrivande, sång, dans, skulptur, ritning, fotografi eller något annat? Eller är du kanske bara nyfiken och intresserad av konst? Då är mitt Seved en plats för dig! Här får du en plats och material som du behöver. Det är bara att komma!

Under våren 2019 håller vi på Skånes konstförening ett antal workshops som riktar sig framförallt till barn och unga (men alla åldrar är välkomna). Skånes konstförening är en plats för konst och kultur i Malmö, beläget i en före detta textilfabrik i området Seved, Södra Sofielund.

Workshopen är gratis och det går att komma till en workshop även om man inte varit med förut. 

Varmt välkomna!

Med stöd från Kulturrådet och Region Skåne Ung Kraft.